Căsătoria are natură spirituală

Spiritualitate
Instituția de căsătorie este într-adevăr o entitate spirituală care trebuie abordată cu o înțelegere spirituală pentru a profita la maximum de ea. Cel care a rânduit instituția de căsătorie avea în minte lucruri mari atunci când El l-a făcut pe primul bărbat Adam și mai târziu pe femeia Eva, conform Bibliei pe care îmi ancorez credința. Întreaga poveste este în Geneza capitolul doi.

Trebuie să înțelegem dimensiunea spirituală a căsătoriei pentru a profita la maximum de ea. Eșecul înțelegerii acestui adevăr a condus la situațiile haotice din multe case astăzi, în ciuda numeroaselor seminarii de căsătorie organizate de experți și atâtea cărți scrise despre căsătorie.

În Geneza capitolul 2: 7, citim cum Dumnezeu l-a făcut pe om din praful pământului. Rețineți că omul a fost lipsit de viață până când Dumnezeu a suflat în trupul său și omul a devenit un suflet viu cu un duh, de asemenea.

Cu sufletul s-ar putea raporta la fizic, dar cu spiritul ar putea să se raporteze la spiritual. Rețineți că Dumnezeu S-a suflat în trupul lui Adam. Ioan 4:24 ne spune că Dumnezeu este un Duh și închinătorii Săi trebuie să-L venereze în adevăr și în duh.

Eva a fost făcută din oasele lui Adam, făcând-o pe Eva să aibă aceeași natură spirituală ca cea a lui Adam. Dacă amândoi au luat după natura spirituală a lui Dumnezeu, înseamnă că ceea ce sa întâmplat între ei a avut o legătură spirituală.

Căsătoria este o uniune spirituală.

Cele două în conformitate cu Dumnezeu sunt văzute ca o singură entitate, nu entități separate, deși având personalitățile lor separate (Citește Geneza 5: 2). Aceasta înseamnă că puterea care i-a făcut să fie una este dincolo de înțelegerea umană limitată . Dacă atât Adam, cât și Eva ar fi unul în ochii lui Dumnezeu, trebuie să fi avut loc o fuziune spirituală. O astfel de fuziune poate fi susținută doar de sursa sa – Dumnezeu.

Căsătoria este o uniune mistică a bărbatului și a femeii în care cele trei entități care alcătuiesc o ființă vie se fuzionează pentru a deveni o singură entitate . Acesta este spiritul, sufletul și trupul bărbatului care se îmbină cu sufletul și corpul spiritului femeii pentru a deveni o singură mare entitate. Aici se desfășoară dimensiunea spirituală a căsătoriei. Este nevoie de aceeași convingere sau de o convingere similară despre Dumnezeu în ambii parteneri pentru a avea același tip de spirit. Dacă înțelegerea spirituală despre Dumnezeu nu este aceeași sau similară, devine foarte dificil să vezi lucrurile în același mod în care Dumnezeu o vede.

Atâta timp cât nu există fuziune în spiritele ambelor cupluri, va fi foarte dificil ca sufletele și corpurile să se contopească. Acesta este principalul motiv pentru care multe căsătorii se prăbușesc, deoarece nu există o bază spirituală pentru aceasta. Fundația spirituală este piatra de temelie pentru o căsnicie de succes de durată.

Cuplurile sunt ca polii unui magnet. Potrivit LEGILOR MAGNETISMULUI, POLIȚII ASEMENATI SE RĂPÂNESC ȘI ATRAZĂ POLIȚI DE NECOMPĂRAT. Acesta este un mister puternic despre magnetism. Rețineți că forța magnetică a unui magnet poate fi pierdută prin demagnetizare. Cum se aplică acest lucru pentru căsătorie.

Avem și LEGILE MAGNETISMULUI SPIRITUAL, care este exact opusul legilor naturale ale magnetismului. Aceste legi prevăd că POLIȚII CA ATRAZĂ ȘI POLIȚI PĂCATI SE REPĂLĂ. Ambele cupluri trebuie să fie fie polii sudici, fie polonii nordici.

Forța magnetică poate fi asemănată cu forța spirituală a lui Dumnezeu menită să provoace stabilitate conjugală și armonie în căsătorie. De asemenea, poate pierde forța magnetică și atunci când cuplurile aleg să se răzvrătească împotriva ordinii divine. Cuplurile atrag pacea acasă atunci când ambele împărtășesc convingeri și credințe spirituale puternice similare, în ciuda diferențelor lor personale.

Dacă amândoi sunt polii sudici sau polii nordici, se vor atrage reciproc puternic datorită convingerii spirituale similare. Dar dacă una este sudică, iar cealaltă este nordică, deși forța spirituală magnetică este acolo, va exista o respingere care este pustiirea multor case astăzi. Ambele cupluri pot împărtăși aceeași credință, dar au o convingere spirituală diferită, conform unei astfel de credințe. Acesta este motivul pentru care nu este cel mai bine să te căsătorești cu cineva care nu împărtășește puternic convingerea ta spirituală, deși poți împărtăși aceeași credință.

Dimensiunea spirituală a căsătoriei este atât de importantă pentru a menține armonia în casă împotriva tuturor formelor de atacuri spirituale din partea forțelor negative. S-au scris atâtea cărți despre CUM SĂ FII O CASĂ FERICITĂ. Dar realitatea ne stârnește încă în față cu privire la eșecul majorității, dacă nu chiar a tuturor acestor învățături din creștinătate astăzi.

Cuplurile trebuie să se întoarcă la temelia spiritualității.

Este nevoie să vă dezvoltați cunoștințele și relațiile cu Dumnezeu. Trebuie doar să-l iei pe Mathew 6:33 serios. Căutați mai întâi împărăția Lui și neprihănirea Lui – PRINCIPII, și tot ceea ce căutați vi se va da. Acesta este doar adevărul de bază.

Trebuie să vă conectați la Dumnezeu pentru a vă conecta la puterea Lui. Când sunteți conectat, scutul magnetic al divinului va fi experimentat în căsătoria voastră. Devine ușor pentru Duhul Sfânt să li se permită să controleze spiritele cuplurilor și să-și facă sufletele și trupurile să se contopească cu ușurință. Când acest lucru se întâmplă să împărtășim aceleași credințe și convingeri, va deveni ușor.

În concluzie, căsătoria este o mare uniune spirituală care reflectă relația dintre Hristos și Biserică numită CORPUL lui Hristos. Această unire este o reflectare a comportamentului lui Dumnezeu cu poporul Său. Este menit să ne ajute să înțelegem apartenența spirituală pe care Dumnezeu o are cu copiii Săi, care ar trebui să se reflecte puternic în viața cuplurilor.

Bazuaye E. Francis este un expert în probleme spirituale și legate de viață, cu o pasiune puternică pentru succesul spiritual, marital și de viață. Pentru a citi mai multe articole despre alte lucruri despre viață și spiritual, puteți vizita site-urile mele web de mai jos.

Citește și O perspectivă culturală culturală asupra trezirii spirituale

Related posts