Cinci scene de spiritualitate în viața ta de zi cu zi

Spiritualitate
Spiritualitatea nu este specială sau dificilă. Poți fi spiritual în viața ta de zi cu zi. De fapt, dacă ești cu adevărat o persoană spirituală, spiritualitatea ta trebuie să fie peste tot în fiecare moment din viața ta. Orice faceți în viața voastră poate fi influențat spiritual sau spiritual. Aici am selectat câteva exemple de spiritualitate cotidiană în viața ta.

1. Iertându-te

Când lucrurile au mers prost, s-ar putea să dai vina pe tine însuți. Vei da vina pe tine însuți de parcă nu vei putea să te ierți. S-ar putea să crezi că totul a mers prost din cauza ta. S-ar putea să crezi că te-ai putea descurca mult mai bine. S-ar putea să crezi că ar fi trebuit să te descurci mai bine.

În primul rând, dacă gândești în acest fel, ești o persoană bună și spirituală. Dacă aveți tendința să vă dați vina pe voi înșivă, faceți un lucru mult mai bun, care pur și simplu dați vina pe altcineva. Nu vei răni pe nimeni altcineva în afară de tine.

Deci, de ce trebuie să te rănești?

Dacă tot dai vina pe tine, crezi că poți pariuricasino.ro situația?

Nu cred!

Uneori, lucrurile merg prost fără motiv! Acordul încheiat este un acord încheiat. Să mergem mai departe!

Nu mai da vina pe tine. Încearcă să te ierți pe tine însuți. Apoi, încercați din nou. Încercarea din nou înseamnă că vei analiza ceea ce ai făcut fără sentimentul de vinovăție. Aceasta este o îmbunătățire, nu-i așa? Pur și simplu încercați să o faceți să funcționeze data viitoare, asta este tot.

Gândire pozitivă și politică „nu renunța niciodată” fără a răni pe nimeni. Sună asta spiritual?

2. Mică fericire și bucurie

Dacă găsești fericirea într-un lucru mic ca o floare într-un câmp, ești spiritual. Dacă simți că ești norocos pentru că poți mânca mese de trei ori pe zi, ești într-adevăr spiritual.

O persoană spirituală trăiește întotdeauna în pace cu fericire și apreciere nesfârșite în viața de zi cu zi, fără dorințe materialiste. Când vei fi eliberat de materialism, vei căuta ceva nematerialist și foarte simplu. Apoi, veți găsi pace și fericire nesfârșite și „neprețuite” în lucruri foarte mici, lucruri normale și lucruri simple. Spiritualitatea vă va face viața frumoasă, simplă și încântătoare.

De fapt, dacă crezi că toți oamenii spirituali vor fi întotdeauna calmi și liniștiți, te înșeli. Persoanele cu adevărat spirituale vor simți o bucurie mai „vie” în viața lor. Vor râde și vor zâmbi mai mult, deoarece vor simți mai multă fericire și bucurie. Vor plânge, deoarece pot simți mai mult frumusețea sau tristețea. Cu toate acestea, ei nu vor fi foarte deprimați din cauza fericirii amplificate spiritual, a bucuriei și a simțului frumuseții.

3. Zâmbete și aprecieri

Spiritualitatea poate fi avansată fizic. De exemplu, a face zâmbete te va face să te simți mai bine atunci când te simți în jos, trist sau deprimat. Zâmbetul este un lucru bun, deoarece nu numai că te va face să te simți mai bine, ci și să-i faci pe ceilalți să se simtă mai bine. Zâmbetele tale îi vor face pe ceilalți să zâmbească!

Încearcă să zâmbești de trei ori pe zi. De exemplu, când te trezești, mergi la o baie și te privești în oglindă. Apoi, zâmbește-ți. Vei fi surprins că micul dejun va avea un gust mai bun! Înainte de prânz, zâmbești din nou și te vei putea bucura mai mult de prânzul tău! Înainte de a te culca, zâmbești din nou și vei dormi mai bine!

Expresiile verbale vă vor avansa și spiritualitatea. De exemplu, încercați să spuneți „Vă mulțumesc și apreciați-l”, atunci când puteți spune expresie opusă. Când ați renunțat să ieșiți la o cină elegantă din cauza zăpezii abundente, veți spune „Mulțumesc și apreciați”, deoarece veți rămâne acasă și veți mânca o cină în siguranță, în loc să vă riscați accidentul de mașină conducând pe această zăpadă. Când ați ratat un autobuz pentru a merge acasă, veți spune același lucru pentru că ați vedea un soare frumos apus la stația de autobuz.

„Vă mulțumim și apreciați-l” este una dintre cele mai spirituale expresii verbale, deoarece aceasta este o expresie a regulii fundamentale a vieții noastre. Regula este că tuturor ni se permite să fim în viață de altă viață. Nimeni nu poate trăi fără sine. Chiar dacă sunteți singuri, veți avea nevoie în continuare de alimente care într-adevăr fac parte dintr-o altă viață.

„Vă mulțumesc și apreciați-o” vă va face viața mai bună și vă va informa cât de norocoși sunteți. În același timp, aceasta este o expresie pentru a face pe ceilalți oameni fericiți, deoarece vor ști că îți fac ceva bun. În cele din urmă, vor putea să-și exprime aprecierea față de dvs. și de alte persoane.

Încercați să vă exprimați aprecierea de trei ori pe zi. De exemplu, vă puteți exprima aprecierea atunci când partenerul dvs. pregătește micul dejun cu o ceașcă de cafea fierbinte. Când mâncați micul dejun și mergeți la serviciu, vă veți exprima aprecierea pentru că aveți un loc de muncă pentru a vă întreține familia. Când urcați în mașină și conduceți la locul de muncă, vă veți exprima aprecierea pentru faptul că aveți o mașină care vă permite să mergeți cu ușurință la muncă. Veți avea atât de multe aprecieri pe zi și asta înseamnă că sunteți o persoană cu adevărat norocoasă.

4. Economii

Când sunteți spirituali, veți recunoaște nu numai încântarea și împlinirea spirituală, ci și stabilitatea financiară în viața voastră. De ce vine stabilitatea financiară aici? Pentru că, atâta timp cât trăiți în viața obișnuită, nu veți putea scăpa de nevoile monetare. Dacă sunteți în căutarea a prea mulți bani sau a economisi bani, făcându-i pe voi și membrii familiei voastre nefericiți, sunteți prins în dorința materialistă. Totuși, dacă știi că ai destui bani de cheltuit, poți uita de „bani” din viața ta. Prin urmare, veți fi eliberat de dorințele materialiste.

Să vorbim despre relația dintre spiritualitate și economii. Dacă începeți să trăiți spiritual, veți selecta alimentele potrivite pentru o cantitate potrivită. Veți respecta alimentele, deoarece veți obține o altă viață pentru a vă face în viață. Nu vă veți irosi alimentele. Nu veți cumpăra prea multă mâncare și alte alimente nesănătoase, în special alimente nedorite. De asemenea, veți economisi bani pentru consumuri mai mici sau deloc de alcooli și tutunuri.

Acum, dacă mănânci alimente potrivite pentru o cantitate corectă, vei fi mai sănătos. Nu vei consuma prea mult alcooli și tutunuri, astfel încât să fii cu siguranță mai sănătos. Dacă ești sănătos, vei economisi bani pe cheltuielile tale medicale. Progresul spiritual va fi mult mai ușor dacă sunteți sănătos fizic.

5. Fericirea partenerului

Îți poți face partenerul fericit atunci când poți vedea lucrurile din punctul de vedere al partenerului tău! Este foarte important să știi că a face partenerul fericit înseamnă a te face fericit până la urmă. Acesta este un exemplu foarte bun de încredere reciprocă, fără așteptări reciproce între tine și partenerul tău.

Făcându-i partenerul fericit, partenerul tău va găsi conștiințe în tine și în sine. Astfel de conștiințe vor conduce motivația necondiționată pentru partenerul dvs. să vă arate conștiința. Când partenerul tău începe să te facă fericit, tu și partenerul tău începi să simți conexiuni spirituale care satisfac ambele conștiințe. Aceasta este relația de câștig și câștig și chiar mai bună, deoarece o astfel de relație este făcută nu de interese materialiste, ci de frumusețea propriilor conștiințe.

Dr. Hideki Takei: În prezent, predă la Central Washington University, SUA. El a fost activ în facilitarea progreselor spirituale. Pe baza cunoștințelor și experiențelor sale din budismul original, el a început să înființeze o comunitate complet nouă de căutători spirituali serioși. Comunitatea, Institutul Panta Rhei, este o comunitate non-profit în care membrii se vor sprijini reciproc spre progres spiritual. A proiectat diverse programe pentru membri.

Citește și Ideea că spiritualitatea este o dimensiune importantă a stării de bine este un mit

Related posts